Pravidla na Diskusi DR BIG

Pravidla o chování a slušnosti v diskusi

Pravidla diskuse na webu DR BIG

1. Fórum slouží pro vzájemnou komunikaci uživatelů serveru DR-BIG stránky.

2. Nesprávně zarazené příspěvky mohou být administrátorem nebo správci bez varování přesunuty nebo smazány.

3. Příspěvky porušující platné zákony a právní předpisy České republiky (rasistické projevy, urážlivé jednání, nemorální příspěvky atd.) budou bez milosti a varování smazány.

4. Chovejte se ke správcům a administrátorům slušně, věnují svůj volný čas na řešení problémů a na vedení tohoto webu. Chovejte se slušně i sami k sobě.

5. Před založením nového přízpěvku s Vaším problémem, zkuste nejprve použít funkci HLEDAT (nahoře v menu ve Foru). Často se již stejný problém několikrát v minulosti rešil.

6. Zakládaný příspěvek výstižně pojmenujte! Slovní spojení jako "prosím pomoc", "help", "nevím co s tím" , " Ahoj " nejsou vhodná a budou smazána.

7. Tato diskuse je pro Vás, tak si v ní nedělejte zbytečne bordel.

8. Půl roku neaktivity, to znamená nepřihlášení se jménem a heslem, je považováno za nezájem o stránky a registrace je smazána.

9. Jestliže účastnici fora (registrovaní návstevníci ) ohodnotí uzivatele, který bude prudit, urážet a jinak opruzovat, jeho karmou na - 30., bude na týden pro výstrahu vyloučen z přístupu na stránky. Pokud se jeho chování nezlepší ani po týdnu vyloučení a jakmile mu jeho karma poklesne na - 40. bude jeho profil smazán natrvalo.

10. Pokud máte zajímavý odkaz na Web, vložte ho do Odkazu, ne do Fora

 

DĚKUJEME ZA POCHOPENÍ A DODRŽOVÁNÍ TĚCHTO PRAVIDEL. ADMINISTRÁTORA A MODERÁTORY UDRŽOVANÍ POŘÁDKU STOJÍ DOST USILÍ A NERVŮ, PROTO PROSÍME, BUĎTE NÁM NÁPOMOCNI.